RTV Panonija

Sa decenijskom tradicijom, RTV Panonija kao vodeća komercijalna televizija na području Južnobačkog okruga, prvenstveno ima za cilj verodostojnost informisanja.  Od početka emitovanja programa pre tačno 11 godina, RTV Panonija uspela je da realizuje kolosalni poduhvat da svoj program prilagodi svim starosnim, statusnim i društvenim grupama. Namenski kreiran televizijski program naše televizije, stvorio je osećaj pouzdanosti i poverenja auditorijuma u ono što im je našim programom ponuđeno. Sa akcentom na profesionalnost, inovativnost i kreativnost, RTV Panonija postala je vodeća komercijalna televizija na području Vojvodine. Naš program se temelji na verodstojnoj, nepristrasnoj i objektivnoj informaciji o svim lokalnim i pokrajinskim zbivanjima.

Centralna informativna emisija „Vojvođanske vesti“ predstavlja isključivo probrane informacije od suštinskog značaja za lokalni i pokrajinski auditorijum. Objektivnost i nepristarasnost informacija jesu najadekvatniji pojmovi koji opisuju informativni program televizije Panonija.

Imajući u vidu to da je politika sastavni deo života jedne zajednice, emisije poput „Bez cenzure“ i „Halo predsedniče“ pružaju uvid u istinsko stanje političke scene na svim nivoima vlasti.

Kao televizija sa bazom u glavnom gradu pokrajine, poseban akcenat, u našem programu, stavljen je na delatnost poljoprivrede. Stekavši ugled televizije preko koje se prvo dolazi do informacija, RTV Panonija sa istim kvalitetom prenosti sve neophodne informacije vezane za aktuelna poljoprivredna zbivanja. Emisija posvećena ovoj tematici jeste „Više od otkosa“ koja se realizuje u koprodukciji sa televizijom Panonija. Takođe, naša televizija temelji svoju sveukupnu misiju na edukaciji stanovništva o zdravlju i zdravom životu u pokrajini. Emisija „Budi roditelj“ posvećena je povećanju nataliteta i edukaciji budućih i sadašnjih roditelja. 

Težeći ka tome da zadovolji interesovanja svih starosnih struktura, nezaobilazni deo našeg raznovrsnog programa posvećen je zabavi, kulturi kao i lokalnim sportskim dešavanjima. Dinamički osmišljen jutarnji program, za sam početak dana novosađanima kao i vojvođanima, donosi veoma kvalitetan program kolažnog tipa u sklopu kojeg se obrađuju sve teme od suštinskog značaja, kako za početak tako i za ostatak dana. U daljem svom programu, na repertoaru se nalaze emisije posvećene isključivo kulturnom životu grada i pokrajine. Za mlađe starosne grupe tu su emisija poput „View“, „Lice s naslovnice“, „Kibic fenste“, „Tema nedelje“ i „Ćaskanje“ koje su orijentisane ka životu i interesovanju mladih. Za sve istinske ljubitelje sporta, televizija Panonija stara se o pravovremenim informacijama o lokalnim i pokrajinskim sportskim dešavanjima u okviru „Vojvođanskih vesti“ kao i u emisija „Za korak ispred“.

Ostatak našeg programa, ispunjen je kvalitetnim filmskim i serijskim programom,  kao i poučnim dokumentarnim emisijama inostranih i domaćih produkcija.

Sveukupan program televizije Panonija prvenstveno se temelji na kavlitetnoj i profesionalnoj sopstvenoj produkcijskoj i emisionoj opremi, sve sa ciljem održavanja kvaliteta i gledanosti na području pokrivenosti. Televizija Panonija sa svoja tri zemaljka predajnika na Fruškoj gori (kanal 64), u Kuli (kanal 52) i u Subotici (kanal 53) pokriva zakonom dozvoljenu površinu Južnobačkog okruga. Kablovska distribucija programa vrši se preko gotovo svih kablovskih distributera koji su zastupljeni na tom području kao i putem IP televizije. U planu je potpuna digitalizacija signala, emitovanje programa putem interneta kao i proširenje zone pokrivenosti na području regiona.

PREUZMITE LOGO RTV PANONIJE

 

RTV Panonija

PDF | 270 kb - preuzmi