Panonsko jutro

Pon.,Uto,Sre.,Čet.,Pet .-08:00 : 10:00 | 120’

Panonsko jutro

Dinamički osmišljen i prilagođen svim starosnim grupama, jutarnji program televizije Panonija “Panonsko jutro”, započinje dan vedrom i pozitivnom atmosferom. U okviru “Panonskog jutra” od 8 do 10 časova svakog radnog dana, gledaoce očekuje pregršt interesantnih priča, informacija od suštinskog značaja za početak dana kao i najave svih najznačajnijih događaja u gradu. Uz “Panonsko jutro” gledaoci započinju novi dan informisani, nasmejani i sa pozitivnim mislima.

 

“Panonsko jutro” na programu je televizije Panonija svakog radnog dana od 8 do 10 časova.

 

Svakog jutra sa vama je pozitivan i uvek nasmejan voditeljski par Danilo Redžepović i Ana Manojlović.

Bez cenzure

Ponedeljak 23:30h | 50’

Bez Cenzure

Sve što ste hteli da čujete , a niste se usudili da pitate. Otvoreno sa pozicijom i opozicijom u emisiji '' Bez cenzure ''

View

svakim radnim danom u 11:45; 13:45; 16:45; 19:45; 21:45; 00:45; 02:45; 04:45h | 10'

View

Zabavno-kolažna emisija ‘’View’’, emituje se pet puta dnevno radnim danom, a teme pokrivaju svakodnevna kulturna, filmska, muzička, sportska i ostala dešavanja u gradu i šire, te je po svom karakteru namenjena mlađoj populaciji.

Kibic fenster

Četvrtak 20:30h

Kibic Fenser

Od politike do sporta...Od ekonomije do zabave...ili...Od Baraka Obame do Kim Kardašijan...Ceo svet bice Vam mnogo bliži kada ga budete posmatrali sa našeg prozora. "Kibic fenster".


Voditelji emisije: Igor Besermenji i Dušica Blažic.

Halo predsedniče

Petak 20:35h | 50'

Halo Predsednice

Subotom emitujemo emisiju ''Halo predsedniče'', gde su gosti predstavnici političke i privredne elite od predsednika stranaka do predsednika države.Emisija je kontaktnog tipa u kojoj gledaoci mogu direktno da postave pitanja.

Vojvođanske vesti

svaki dan u 15:30; 17:30; 20:00; 22:00h | 30’

Vojvodjanske vesti

Informativne emisije ''Vojvođanske vesti'' koje se emituju svakodnevno,po svim ocenama su najširi informativni kolaž u regionu koji predstavljaju kompletnu sliku događaja u Vojvodini.

Art Box

Četvrtak 19:00h | 25-30’

Art Box

Ekipa Art Box-a na vizuelno atraktivan i dinamičan način obrađuje različita kulturna pitanja i aktuelne teme,retrospektive dela znamenitih ličnosti iz sveta kulture i umetnosti,kao i promocije mladih umetnika i predstavljanje institucija i obrazovnih ustanova kulture.Formom emisije Art Box informišu se i edukuju tv-gledaoci kroz savremen način prezentacije kulturnih i umetničkih sadržaja.


U cilju popularizacije i afirmacije kulturnog stvaralaštva redakcije kulturno-zabavnog programa RTV Panonija realizuje i niz drugih projekata kao što su hronike festivalskog tipa „U korak sa Sterijom“,Filmski festival Palić i sl.

Ćaskanje

Subota 20:35h | 30’

Ćaskanje

Kroz razgovore sa izuzetnim ličnostima Novog Sada i Vojvodine ,govorimo o umetnosti, modi, lifestyle-u muzici i svemu onom što umetnost znači.

Lice s naslovnice

Utorak 21:15h | 20-30’

Lice s naslovnice

Koliko je danas lako biti poznat u Srbiji? Ko su najveće domaće zvezde, najlepši ljubavni parovi...ko su ljudi kojima verujemo i kojima se divimo? U novom serijalu emisija „Lice s naslovnice“ razgovaramo sa mnogim srpskim zvezdama iz sveta umetnosti i zabave...

Portret privrednika

Četvrtak 17:00h

Portret privrednika

Pogledajte emisiju "Portret privrednika", u njoj možete saznati kako je poslovati u Srbiji, šta su privrednici želeli, a šta su ostvarili, da li pored toga što puno rade, nađu vremena za neki hobi ili sport?!

Emisiju možete pogedati svakog četvrtka u 17 časova, a repriza emisije je petkom u 12 časova i 30 minuta i nedeljom u 9 časova.

Tema nedelje

Sreda 20:30h

Verujte nam, ne postoji tema koju ćemo preskočiti. Zanimljivi gosti, društveni fenomeni i teme koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Hajde da pričamo o... svemu.

 

Voditelji emisije: Milana Lelić i Igor Besermenji

Više od otkosa

Subota 18:00h, Nedelja 11:00h

Poljoprivredna emisija Više od otkosa, predstavlja vrlo značajan subjekt, u smislu kreiranja javnog mnjenja. Ona je posve drugačija od svih emisija tog tipa, jer snagom argumenata, prave stvari naziva pravim imenom. Zašto smo gledani ili još bolje zašto nam daju poverenje poljoprivredni proizvodjači… odgovor na to pitanje, možete saznati kad odgledate emisiju, koja osim edukativnog dela ima izraženu vrlo jasnu kritičku notu i apsolutno je autonomna u pogledu donošenja zaključaka.
Zašto smo tu gde jesmo? Zašto smo u marketinškom smislu vrlo interesantni gotovo svim hemijskim kućama, semenskim pa i drugim, biće Vam jasno samo iz jedne rečenice: Emisija Više od otkosa se gleda i primenjuje ali emisija i daje odušak poljoprivrednicima, jer ne mazi, jer ne frizira stvarnost. Ona je sagledava po meri trenutka ali i projektuje je po meri većinskog dela poljoprivrede.

Za korak ispred

Utorak 20:30h | 60'

Sportska emisija, “Za korak ispred” ima za cilj da pozicionira vrednosti sportskih kolektiva i pojedinaca, kao i da ukaže na probleme koji su prisutni i koji se mogu rešavati samo pod uslovom da se o njima razgovara. Osim profesionalnog sporta, u velikoj meri će šansu dobiti i amateri, svi oni koji na bilo koji način učestvuju u jednom širokom pokretu, vezanom za ovu oblast. Dakle, seoske sredine, škole, fakulteti, klubovi, biće predstavljeni u pravom svetlu. Osim toga, emisija će se baviti i određenim tematskim celinama ali i donositi zapise sa terena. Jednom rečju u pitanju je projekat, sa kojim TV Panonija želi da svojoj publici ponudi jednu kvalitetnu sportsku priču, koje nema u toj meri i koja je apsolutno potrebna, s obzirom na uspehe naših sportista. Trudićemo se, da odgovorimo svim zadatcima, da ispoštujemo svakog onog ko nam se obrati za pomoć. U isto vreme, danas smo i spremni da ponudimo usluge vezane i za izradu promotivnih filmova, kao I popularizaciji svih aktivnosti koje doprinose razvoju sporta. U realizaciji ove emisije radiće Dušica Blažić I Jovan Stefanović.


Emisija se emituje svakog utorka od 20,30-21,30. reprizni termin je u sredu.

Agroparlament

Utorak 20:30h, repriza sreda 12:00h

Naš Agroparlament je emisija koja istražuje u poljoprivredi. Ona je specifična i jedina je takvog tipa na srpskom medijskom prostoru. Daje šansu svim akterima da kažu, da iznesu šta ih muči. Da aktivno uzmu učešće u kreiranju svoje sudbine. Osim toga, Agroparlament je jedinstven po tome, što udara i u srce korupcije i kriminala u poljoprivredi. Pravu stvar naziva pravim imenom! Agroparlament na RTV Panonija!

Urednik: Slavisa Dabidžljević
Komentator: Jovan Bratin Stefanović

Panonska hronika

Svaki radni dan 16:00h, repriza svaki radni dan 23:00h

Polazeći od toga da je Vojvodina Evropa u malom, emisija "Panonska hronika" nastoji da široko, evropski priđe lokalnom miljeu nacionalnih zajednica, multietničnosti i multikulturalnosti lokalnih područija. RTV Panonija kroz realizaciju projekta "Panonska hronika", daje punu podršku aktivnostima društva u očuvanju nacionalnog identiteta, doprinosti toleranciji suživotu svih etničkih zajednica na prostoru Pokrajine.

Uređuju i vode: Vukica Vasin i Andrej Filipović

Naš gost

Utorak, Petak - 19:00h

Naš gost sadržajno je posvećen ustanovama,firmama i pojedincima koji žele na poseban način da skrenu pažnju šire  javnosti na svoje aktivnosti,rad i uspehe.

I NEWS

Nedeljom od 16:40h, repriza utorak 17:00h

Uređuje i vodi: Danilo Redžepović

Zdravlje i Vi

Nedelja 16:00h, repriza ponedeljak 19:00h

Uređuje i vodi: Ljiljana Lukić

Budi roditelj

Subota - 09:00h

Da porodilišta ne budu prazna. Da vrtići , škole i igrališta ne budu prazni. Zato ....budi roditelj! Emisija "Budi roditelj", subota u 9 h ponedeljak u 12:35 (repriza) .

Autor: Jasmina Babić